jak traktuje onet uzytkownikow

Wymiana myśli i opinii na różne tematy, nie koniecznie związane z informatyką.

Re: jak traktuje onet uzytkownikow

Postprzez Koval » N mar 07, 2010 05:58

Wiem, że tak jest bo siedząc nawet na T2 trochę polatałem i później wszedłem na aplecie to i moje staty poooooooooszły w dół - oficjalnie przez to, iż nie siedzę na czacie, no cóż 4-5 h to nie to co kiedyś jak siedziałem po 48 - 72 h choćby tylko dlatego, że część znajomych siedziała w dzień ale byli (są) nadal tacy którzy wchodzą tylko w nocy. To tez wychodziło jak wychodziło - pokoje wiem,że staty zmalały ale u mnie i tak by to było normalne, ponieważ ja usunąłem swoje pokoje ]:-> Fakt, iż są ponownie - choć staty im zjechały :D ale tym akurat sie nie przejmuję ]:-> Szczerze mówiąc/pisząc to i tak czat zaczyna schodzić na psy - kiedyś na Towarzyskim dało się pogadać - dziś jak tylko nie ma opków to jest totalny bajzel (ehhhh ludzie się zmieniają - rozumiem ale żeby takie chamstwo było - szkoda słów)
Fajny masz pokoik zajrzałem parę razy - choć dopiero ostatnio jakoś zauważyłem kto ma koronę ]:-> :D
Pozdrawiam.
Koval
Użytkownik

Re: jak traktuje onet uzytkownikow

Postprzez aleksa7 » Pt mar 19, 2010 16:51

Koval mogłam się spodziewać, że facet nie zauważa drobiazgów :D co do #towarzyski to na te nieliczne moje tam wejścia, nie zauważyłam, żeby się kiedykolwiek dało się rozmawiać. Co do statów i pokoi i userów, to różnie z nimi bywa, ostatnio tylko się spieniłam jak spadły o połowę.

ps. dzięki za miłe słowa o pokoju :rumieniec
aleksa7
Ekspert

Poprzednia strona

Powrót do Forum dyskusyjne