Problem z Kamerzysta

Masz problem z programem Taboret2? Tu możesz o tym napisać.

Problem z Kamerzysta

Postprzez Maagdaa0 » N lut 21, 2010 13:51

Witam, wczoraj w trakcie bycia na t2 zniknal mi calkiem obraz na monitorze , pozniej nie moglam uruchomic komputera monitor byl czarny. Myslalam ze poszl a karta graficzna lub monitoe , ale dzis po ponownym uruchomieniu laptopa wszystko zaczelo dzialac normalnie poza kamerzysta. Czy mozecie mi powiedziec , co moze byc powodem ze nie pokazuje mi sie nawet tabelka urichamiania kamerzysty . Na onet czat dziala a na t2 nie. Czy to sa jakies klopoty na t2 ? czy u mnie w kompie cos moglo sie stac ? Bardzo prosze o wyjasnienie i pomoc . Dziekuje , pozdrawiam . Uzywam taboret2 v3.4 andromeda wersja Beta. Czy jest juz moze nowa?
Maagdaa0
Użytkownik

Re: Problem z Kamerzysta

Postprzez Pierreq » Pt lut 26, 2010 12:21

Prawdopodobnie to problem ze sprzetem nie z programami.
Pierreq
TaboretSoft Support

Re: Problem z Kamerzysta

Postprzez Koval » Wt mar 02, 2010 19:12

Miałem ten sam problem przez chwilę ale po zalogowaniu się na onet czat bezpośrednio przez kamerzystę problem zniknął i później mogłem normalnie uruchamiać kamerzystę bezpośrednio z T2. Poza tym czasem były problemy z samym kamerzystą, trzeba było wykasowywać plik port znajdujący się w katalogu C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Dane aplikacji\Kamerzysta\ - po jego usunięciu kamerzysta ponownie działał bezproblemowo i można było odpalać go z T2 - przed usunięciem pliku nie widać było okna kamerzysty a przy próbie ponownego uruchomienia pojawiał się komunikat o tym, iż kamerzysta jest uruchomiony.
Pozdrawiam ]:->
Koval
Użytkownik

Powrót do Problemy